Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (3.18 secunde)
Atmosfera relaxanta a unui lounge bar potrivit pentru intalniri cu prietenii sau partenerii de afaceri in timpul zilei, se transforma in cursul noptii in cadrul perfect pentru petreceri unice.
- Cu o suprafata generoasa de 1800 mp si o capacitate de 250 de persoane sitting si 550 de persoane standing, salonul din Primaverii beneficiaza de asemenea de o parcare generoasa de aproximativ 1500 mp, de un lounge amplu si un cocktail-bar outdoor.
In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.
De asemenea, Giorgio Armani, David si Victoria Beckham, modelul Bar Rafaeli si multi altii s-au indragostit de aceste bijuterii. Este vorba despre brandul de ceasuri U-BOAT, al carui proprietar si designer este Italo Fontana.
Aveam un cafe-bar si nu aveam ce sa pun acolo! Am facut tablouri tot cu tehnica servetelului si, la sugestia prietenilor mei, am facut mai multe tablouri de acest gen.
Am vrut sa imbin sofisticatul cu o priveliste de neuitat, asa ca am facut petrecerea la Silk Panoramic Restaurant & Bar, o locatie speciala unde se organizeaza frecvent petreceri private si de companie.
Am constatat cu regret ca in cadrul acestor doua institutii exista operatori economici care desfasoara activitati de comercializare a produselor - alimentatie publica, tip bar - pentru care nu ofera bon fiscal sau chitanta, nici macar la solicitarea expresa a consumatorilor.
pub, bar, club, restaurant, casa Materiale: otel, metal, lemn masiv, piele camila, material textil, patch-uri jeans Stil: Industrial, French & English Vintage, Army, Old Canvas, American (http://www.exotique.ro/index.php/new/mobilier-industrial.html)
Malaele isi face bar in Centrul Vechi, cu banii din "Las Fierbinti" Horatiu Malaele (61 de ani) e unul dintre cel mai bine platiti actori si regizori din Romania.
Momentele de entertainment vor fi asezonate cu preparate rafinate, bauturi fine, un candy bar delicios si focurile de artificii, fara doar si poate elemente demne de un revelion de VIP, ce nu vor lipsi din cadrul Revelionului Biavati.
In "Straini in noapte", Florin Piersic joaca rolul lui Pierre, un barbat in floarea varstei care, dupa o noapte petrecuta intr-un bar, este condus acasa de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasa si tanara.
A absolvit Conservatorul Ciprian Porumbescu din Bucuresti, a fost audient al Facultatii de Muzica Electronica a Universitatii Stanford (California) si este membru al Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Compozitiile sale au fost incluse in celebrele colectii de muzica ambientala Buddha Bar si Cafe del Mar.
Vedeta a avut la dispozitie o piscina semi-olimpica, doua bai jacuzzi, trei tipuri de sauna, tratamente corporale variate, cele doua restaurante Miorita, a carei crama a tinut s-o viziteze si Orizont International, dar s-a si bucurat de frumoasa panorama oferita de Sky Bar unde a savurat un ceai fierbinte inconjurata de o priveliste superba.
Pai dincolo de fatada Cinema 3D - de fapt un bar cu cativa ochelari este un imens depozit de bauturi, lucru totalmente ilegal, dar autoritatile se fac, in continuare, ca ploua!
In zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar in punctele special amenajate. Pe toata durata concertului, spectatorii vor avea la dispozitie puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, in caz de urgenta.
Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie, distribuite in toate zonele de concert.
Vedeta a avut la dispozitie o piscina semi-olimpica, doua bai jacuzzi, trei tipuri de sauna, tratamente corporale variate, cele doua restaurante Miorita, a carei crama a tinut s-o viziteze si Orizont International, dar s-a si bucurat de frumoasa panorama oferita de Sky Bar unde a savurat o bautura racoritoare inconjurata de o priveliste superba.
Noah este centrul Universului meu si am fost fericita sa ii organizez o fabulaoasa petrecere la locul lui de joaca preferat Gymboland Promenada, unde toti copii sunt fericiti, alaturi de familie, prietenii lui cei mai buni, un magician care ne-a lasat pe toti masca, Mickey si Minnie, multe bunatati culinare, un tort superb cu Mickey, Pluto si Goofy si un candy bar delicios, asigurat de de cofetaria Claus.
Am fost impreuna cu prietenii nostri la restaurantul preferat Siddharta by Buddha Bar in Dubai Marina, delectandu-ne cu fructe de mare si sampanie din belsug, sa aduca veselie si prosperitate in Noul An!, a mai povestit autoarea Manualului Mamicii ZEN, Raluca Zenga.
google-analytics.com